powered by RealWire
Tweet Facebook LinkedIn

Gjør Det Virtuelle Livet Ditt Om Til Virkelighet – Samle Facebook-Vennene Dine For En Dag

Contacts

Agency
Camilla Sebelius
PR & Communication manager – Nordics
camilla_sebelius@htc.com
Tlf. +45 5357 4456

Multimedia

Images

festmiddagen
festmiddagen
Jim og hans venner
Jim og hans venner
HTC Wildfire
HTC Wildfire

Featured Video

HTC Jim's Day NO from test grounds on Vimeo.

Other Files

Jim morer sig
Jim morer sig med sine venner

Share Release

HTC feirer lanseringen av ny telefon med en spennende sosial nettverksopplevelse

Har du noen gang lurt på hvordan det vil være å samle alle Facebook-vennene dine for en dag? Det er vanskelig å tenke seg – men for å feire lanseringen av en ny smarttelefon, HTC Wildfire, er dette nøyaktig hva HTC tilbyr med HTC Wildfire-opplevelsen ...

HTC Wildfire-opplevelsen har blitt laget for å gi liv til telefonens funksjoner – i den fysiske verden. Konstruert for å holde kontakten med venner, samler HTC Wildfire all den viktige informasjonen på ett sted i en dataflyt som er enkel å lese – enten det er oppdateringer på Facebook og Twitter, bilder på Flickr, eller tekst og e-posthistorikk. Nå, med HTC Wildfire-opplevelsen, gis muligheten til å leve ut drømmen med å fysisk samle de virtuelle vennene sine på ett sted, i en dag, for en begivenhet som skjer en gang, og som du selv velger*.

Den gjennomsnittlige Facebook-brukeren har 130 venner[i] spredt omkring i verden, takket være tiden de har gått på skole, universitet, arbeidet og reist. Derfor er det ikke så overraskende at så mange mennesker har venner som de ikke har sett på flere år. Det å få tid til venner som bor i nærheten kan til og med være en utfordring, spesielt når de har så mange forskjellige grupper med venner å dele tiden sin mellom

Alt dette kan endre seg takket være HTC Wildfire-opplevelsen. Besøkende til HTC Norge Facebook-siden vil bli spurt det følgende spørsmålet: «Hvis du kunne samle alle Facebook-vennene dine på samme sted for én dag – hva ville du ha gjort?» Det mest inspirerende forslaget vil bli valgt av en jury bestående av HTC-representanter, og drømmen vil bli gjort om til en realitet!

Så enten idéen er å utfordre verdens sterkeste mann i tautrekking, eller å samarbeide om å bygge verdens største sandslott, vil vinneren få samlet alle vennene sine på ett sted og få denne muligheten som kun fås èn gang i livet.  

Peter Frølund, nordisk salgs- og markedsføringsdirektør kom med følgende kommentar:  «Hos HTC mener vi at de beste tingene i livet må oppleves, ikke forklares, og det er derfor vi har bestemt oss for å sette funksjonene til den nye telefonen vår ut i livet gjennom HTC Wildfire-opplevelsen. For å feire dette skal vi sørge for at én heldig norsk Facebook-bruker og alle vennene deres kan samles i den virkelige verden, for en hendelse som kun skjer én gang i livet».

Som en start på initiativet ble 150 Facebook-venner samlet for en middelalderskbankett på Tower of London. Dagen viste seg å være en perfekt måte for en gruppe venner, der mange ikke hadde sett hverandre på lang tid, til å fortelle hva som har skjedd siden sist og styrke vennskapsbånd. Hendelsen ble filmet, så sørg for at du tar en titt og ser hvor mye moro du kan få …

For å ta del i HTC Wildfire-opplevelsen, sjekk ut HTC Facebook-siden på www.facebook.com/HTCNO for informasjon om hvordan du skal melde deg på, vilkår og betingelser, og masse inspirasjon for din egen idé.

Merknader til redaksjonen
For informasjon om HTC Wildfire-opplevelsen eller den nye telefonen, kontakt
Camilla Sebelius
PR & Communication manager – Nordics
camilla_sebelius.ext@htc.com
Tlf. +45 5357 4456

*Vilkår og betingelser gjelder – vis til www.facebook.com/HTCNO for mer informasjon
[i] http://www.facebook.com/press/info.php?statistics

Om HTC
HTC Corporaton (HTC) er et av de raskest voksende selskapene i mobiltelefonbransjen. Ved å sette mennesker i sentrum av alt det gjør, skaper HTC nyskapende smarttelefoner som på en bedre måte dekker behovene og fungerer i livet til enkeltpersoner. Selskapet er oppført på Taiwan Stock Exchange under ticker 2498. For mer informasjon om HTC, besøk www.htc.com.