powered by RealWire
Tweet Facebook LinkedIn

Gør Dit Virtuelle Liv Virkeligt – Ved At Samle Dine Venner På Facebook For En Dag

Contacts

Agency
Camilla Sebelius
PR & Communication manager – Nordics
camilla_sebelius@htc.com
Tlf. +45 5357 4456

Multimedia

Images

Banketten
Banketten
Jim og venner
Jim og venner
HTC Wildfire
HTC Wildfire

Featured Video

HTC Jim's Day DK from test grounds on Vimeo.

Other Files

Jim feirer
Jim feirer med venner

Share Release

HTC fejrer lanceringen af sin nye telefon ved at give dig chancen for en unik oplevelse med dit sociale netværk

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan det ville være at samle alle dine venner fra Facebook for en dag? Det er nok svært at forestille sig, men det er præcis, hvad HTC tilbyder med HTC Wildfire-oplevelsen for at fejre lanceringen af den nye smartphone HTC Wildfire.

Vi har fundet på HTC Wildfire-oplevelsen for at virkeliggøre telefonens funktioner i den fysiske verden. HTC Wildfire er udviklet til at bringe dine venner tættere på dig, og det gør den ved at samle alle vigtige oplysninger om dem på ét sted – i en enkel, overskuelig strøm af opdateringer og fotos fra Facebook, Twitter og Flickr foruden tidligere sms'er og e-mails. Nu giver HTC Wildfire-oplevelsen dig lejlighed til at udleve drømmen ved rent fysisk at samle alle dine virtuelle venner på ét sted for en dag, til et arrangement efter eget valg*.

Den gennemsnitlige Facebook-bruger har 130[i] venner rundt omkring i verden, som han eller hun har mødt i skoletiden, på uni, på sine forskellige arbejdspladser eller under rejser. Derfor er det ikke så mærkeligt, at masser af mennesker har venner, som de ikke har set i årevis. Og bare det at finde tid til at se de venner, der bor i nærheden, kan være en udfordring, især når man har så mange forskellige grupper af venner, som man skal fordele sin tid imellem.

Det kan alt sammen ændre sig takket være HTC Wildfire-oplevelsen. Besøgende på HTC's danske Facebook-side får følgende spørgsmål: "Hvis du kunne samle alle dine Facebook-venner på ét sted for én dag – hvad skulle I så lave?" Det mest inspirerende svar bliver udvalgt af et panel bestående af repræsentanter for HTC, og drømmen bliver til virkelighed!

Så uanset om idéen er at udfordre verdens stærkeste mand til tovtrækning eller at bygge verdens største sandslot, vil vinderen få samlet alle sine venner til dette enestående arrangement, som man kun får chancen for at opleve én gang i sit liv.  

"Hos HTC tror vi på, at de bedste ting i livet ikke kan forklares, de skal opleves. Det er derfor, vi har besluttet at gøre vores nye telefons funktioner til virkelighed med HTC Wildfire-oplevelsen," fortæller Peter Frølund, salgs- og marketingdirektør for Norden. "For at fejre lanceringen giver vi én heldig dansk Facebook-bruger mulighed for at samle alle sine venner i den virkelige verden til et arrangement, som man kun får chancen for at opleve én gang i livet."

For at lancere initiativet blev 150 Facebook-venner samlet til en middelalderfest i Tower of London. Det var den perfekte mulighed for en gruppe venner, hvoraf mange ikke havde set hinanden længe, til at få genopfrisket venskaber og gamle minder. Hele arrangementet blev filmet, så kig med og se, hvor sjovt det kunne være, hvis det var dig …

Hvis du vil være med i HTC Wildfire-oplevelsen, så gå ind på HTC's Facebook-side på www.facebook.com/HTCDK hvor du kan læse nærmere om, hvordan man deltager, se gældende betingelser og vilkår, og få en masse inspiration til din helt egen idé.

Bemærkning til redaktører
Oplysninger om HTC Wildfire-oplevelsen og om selve telefonen fås ved at kontakte
Camilla Sebelius
PR & Communication manager – Nordics
camilla_sebelius@htc.com
Tlf. +45 5357 4456

*Underlagt særlige betingelser og vilkår – se www.facebook.com/HTCDK for yderligere oplysninger
[i] http://www.facebook.com/press/info.php?statistics

Om HTC
HTC Corporation (HTC) er et af de hurtigst voksende selskaber i mobiltelefonbranchen. Alt, hvad vi foretager os, tager udgangspunkt i rigtige mennesker. Det er filosofien bag HTC's innovative smartphones, der bedre end nogen andre på markedet møder de behov, vores brugere har i dagligdagen. Selskabet er noteret på børsen i Taiwan under børsnavnet 2498. Yderligere oplysninger om HTC findes på selskabets hjemmeside www.htc.com