powered by RealWire
Tweet Facebook LinkedIn

Förverkliga Ditt Virtuella Liv – Samla Dina Facebook-Vänner Under En Dag

Contacts

Agency
Camilla Sebelius
PR & Communication manager – Nordics
camilla_sebelius@htc.com
Tlf. +45 5357 4456

Multimedia

Images

Gästabudet
Gästabudet
Jim och hans vänner
Jim och hans vänner
HTC Wildfire
HTC Wildfire

Featured Video

HTC Jim's Day SE from test grounds on Vimeo.

Other Files

Jim firar
Jim firar med sina vänner

Share Release

HTC firar lanseringen av en ny telefon med en spännande social nätverksupplevelse

Har du någon gång funderat på hur det skulle kännas att en dag få samla alla dina Facebook-vänner? Det kanske låter otroligt – men när HTC lanserar sin nya smartphone HTC Wildfire kommer man att erbjuda ett HTC Wildfire-äventyr och ordna ett sådant möte…

Tanken bakom HTC Wildfire-äventyret är att blåsa liv i upplevelserna du får via telefonen – och förverkliga dem.  HTC Wildfire låter dig hålla kontakt med vänner och samlar all viktig information om dem på ett ställe i en lättläst ström – som kan innehålla text och e-post eller inlägg och foton från Facebook, Twitter och Flicker. HTC Wildfire-äventyret ger dig en chans att förverkliga drömmen om att en dag samla dina virtuella vänner och låta dem delta i ett unikt evenemang som du väljer själv*.

En genomsnittlig Facebook-användare har 130 vänner[i] på olika håll i världen, som de kommit i kontakt med via skolor, universitet, arbete och resor.  Därför är det knappast förvånande att många Facebook-användare har vänner som de inte träffat på flera år. Det kan till och med vara svårt för dem att hinna träffa vännerna som bor alldeles i närheten, eftersom de flesta har så många olika grupper av vänner att dela sin tid mellan.

Tanken med HTC Wildfire-äventyret är att ändra på det.  Alla som besöker Facebook-sidan för HTC Sverige kommer att få svara på följande fråga: "Vad skulle du göra om du en dag kunde samla alla dina Facebook-vänner på ett och samma ställe?" Sedan väljer en panel med representanter från HTC ut det bästa svaret och vinnaren får sin dröm förverkligad!

Förslagen kan handla om att utmana världens starkaste man på dragkamp eller tillsammans bygga världens största sandslott. Oavsett hur förslagen ser ut kommer vinnaren att få sina vänner samlade på ett ställe under det här evenemanget, som bara inträffar en gång i livet.  

Peter Frölund, nordisk försäljnings- och marknadsföringschef, hade följande kommentar: "Hos HTC är vi övertygade om att de bästa sakerna i livet måste upplevas och därför har vi bestämt oss för att blåsa liv i finesserna hos vår nya telefon med ett HTC Wildfire-äventyr. För att fira detta ska vi se till att en lycklig dansk/svensk/norsk Facebook-användare får träffa alla sina vänner i verkligheten under ett evenemang som bara händer en gång i livet".

När kampanjen lanserades fick 150 Facebook-vänner träffas under ett medeltida gästabud i Tower of London. Under dagen fick en grupp vänner, som inte hade träffats på lång tid, perfekta möjligheter att lära känna varandra lite bättre. Evenemanget filmades, så passa på att ta en titt och se hur roligt du också skulle kunna ha…

Gå till HTC:s Facebook-sida på www.facebook.com/HTCSE om du vill delta i HTC Wildfire-äventyret och ta reda på hur man anmäler sig, läs tävlingsvillkoren och få mängder med tips och inspiration för dina egna idéer.

Redaktionell information
För mer information om HTC Wildfire-äventyret eller vår nya telefon, vänligen kontakta
Camilla Sebelius
PR & Communication manager – Nordics
camilla_sebelius@htc.com
Tel. +45 5357 4456

*Föremål för vissa villkor – vänligen se www.facebook.com/HTCSE för mer information
[i] http://www.facebook.com/press/info.php?statistics

Om HTC
HTC Corporation (HTC) är ett av de snabbast växande företagen på mobiltelefonmarknaden. HTC fokuserar starkt på människor och utvecklar innovativa smartphones som tar fasta på deras behov och förenklar deras liv. Företaget är börsnoterat på Taiwan Stock Exchange under kortnamnet 2498. Vill du ha mer information om HTC är du välkommen att besöka www.htc.com.