powered by RealWire
Tweet Facebook LinkedIn

Bedenk je eigen evenement voor al je Facebook-vrienden

Contacts

Agency
Whizpr
Chantal Schepers/ Kees Verheij
Tel.: +31 317 410 483
htc@whizpr.nl

Multimedia

Images

Het banket
Het banket
Jim en een vriend
Jim en een vriend
HTC Wildfire
HTC Wildfire

Featured Video

HTC_jims_day_flemish from test grounds on Vimeo.

Other Files

Jim viert feest
Jim viert feest met rienden

Share Release

HTC viert lancering nieuwe telefoon met real life social network event

Utrecht, 21 juni 2010 - Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe het zou zijn als je al je Facebook-vrienden voor een dag samen zou kunnen brengen? Misschien is het moeilijk voor te stellen, maar dat is precies wat HTC biedt met de HTC Wildfire Experience. HTC viert hiermee tegelijkertijd de introductie van de HTC Wildfire smartphone. 

De HTC Wildfire Experience wordt georganiseerd om de functionaliteit van de nieuwste HTC-telefoon in de echte wereld tot leven te brengen. Speciaal ontwikkeld om vrienden altijd dichtbij te hebben, brengt de HTC Wildfire alle belangrijke informatie zoals updates uit Facebook, Twitter, Flickr en e-mails en smsjes,  samen op een plek in een eenvoudig te lezen stream. Met de HTC Wildfire Experience, krijgen mensen de kans hun droom waar te maken op een dag al hun virtuele vrienden op dezelfde plek samen te brengen voor een evenement dat zij zelf hebben bedacht*.

Dankzij internationale studies en reizen heeft de gemiddelde Facebook-gebruiker 130 vrienden verspreid over de hele wereld. Het is daarom niet verrassend dat veel mensen vrienden hebben die zij jaren niet hebben gezien. Ook is het soms al een uitdaging de tijd te vinden om vrienden te zien die dichtbij wonen.  

Dit kan allemaal veranderen met de HTC Wildfire Experience. Bezoekers van de Nederlandse HTC  Facebook-pagina krijgen de volgende vraag: Als jij al je Facebook-vrienden voor een dag samen zou kunnen brengen op een plek, wat zou je dan gaan doen? De meest originele inzending, geselecteerd door een panel van HTC-medewerkers, wordt tot realiteit gemaakt. Of het nu een idee is om 's werelds sterkste man uit te dagen voor een touwtrekwedstrijd of samen 's werelds grootste zandkasteel te bouwen, de winnaar is met al zijn vrienden samen op een plek om deze uitzonderlijke kans waar te maken. 

Deelnemen
Wil je deelnemen aan de HTC Wildfire Experience, bezoek dan de Nederlandse HTC Facebook-pagina via www.facebook.com/HTCnl voor details en voorwaarden van de actie. Ook kun je inspiratie opdoen voor het indienen van je eigen idee. 
 
 * Lees hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de HTC Wildfire Experience.
 
Over HTC
HTC Corporation (HTC) is een van de snelst groeiende bedrijven in de mobiele telecomsector. Door de gebruiker centraal te stellen in alles wat het bedrijf doet, ontwerpt HTC innovatieve smartphones die aansluiten bij de levensstijl en behoeften van individuen. HTC is genoteerd aan de Taiwanese beurs (2498). Voor meer informatie: www.htc.com.

Voor meer informatie:
Whizpr
Chantal Schepers/ Kees Verheij
Tel.: +31 317 410 483
E-mail: htc(at)whizpr.nl